Cem Yilmaz Offical web sayfasi 2018

Vizontele Full İzle







Sinemalar.com adresinde aldığı yüksek puan ile başarısını kanıtlayan, son dönem Türk filmlerinden biri ile karşınızdayız. Vizontele 1 filmi.. Yakaladığı başarıdan sonra ikincisi olan Vizontele 2, yani Vizontele Tuuba’yı da vizyona sokan Yılmaz Erdoğan, filmlerin getirdiği hasılattan oldukça memnun gibi görünüyor.
Vizontele filmi, televizyonun gelişini anlatan bir komedi filmidir. Köyün teknoloji delisi olan Emin’i, Yılmaz Erdoğan canlandırmaktadır. Televizyona Vizontele diye hitap eden köylüler, köye geldiği andan itibaren nasıl olduğunu çözmeye çalışırlar. Bir türlü Vizontele izlemeyi beceremezler. Daha yükseğe çıkmalarının gerek olduğunu ve oralardan yayın bulabileceğini söylerler. Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Emin karakteri bu işi üstlenir. Uzun uğraşlar sonucunda artık izleyemeceklerini anlayınca vazgeçip köye dönerler. Bu sırada köyün delikanlı genci Rıfat askerdedir. Telefon görüşmesi için birçok kez çabalayan ailesi sonuç bulamaz.

Siti Ana rolündeki Demet Akbağ, dizide asker olan Rıfat’ın annesidir. Nazmi Bey karakterini canlandıran Adnan Erkekli ise babasından başkası değildir. Köylülerin Yılmaz Erdoğan ile takışmaları, Cem Yılmaz’ın canlandırdığı Fikri’den borcunu almak amaçlı takım elbise alan Emin ( Yılmaz Erdoğan ) ve daha birçok komedi tufanı Vizontele ile ekranlarda. Vizontele filmini izlerken sizlere sonu kötü biten bir sahne yer alacak. Bu sahnede ise askerdeki Rıfattan haber alamayan ailesi, Vizontele izleyerek şehit haberini alacak. Bu haberle birlikte aşkını kaybeden Asiye ve oğlunu kaybeden Siti Ana rolündeki Demet Akbağ büyük bir üzüntü yaşayacak. Siti Ana daha sonra Vizontele izlemenin kendilerine uğursuzluk getirdiğine inanarak toprağa gömecektir. Bu vizontele ile Zeki Müren’i görebileceksiniz diyen adama karşılık Cem Yılmaz’ın “Zeki Müren de bizi görecek mi?” sorusu izleyicileri kahkahaya boğan sahnelerden yalnızca birisi. Lafı fazla uzatmadan Vizontele full izle diyelim mi?
Bu sahnelerle birlikte birçok espriyle Vizontele filmini izlerken gülmeye doyamayacaksınız. Türk Komedi Filmleri arasında en iyi filmler kategorisine girmeyi başaran Yılmaz Erdoğan’ın bu güzel filmi ile sizleri başbaşa bırakıyoruz. İyi Seyirler Dileriz.



Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Isi Template | Mas Template
Copyright © 2014. Cem Yilmaz - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by ISI Template
Proudly powered by ismayil